Ondersteuning procesdomein diagnostiek bij implementatie HiX 6.3 MST en ZGT

Vanaf start voorbereiding hebben wij het Medisch Spectrum Twente en Ziekenhuisgroep Twente in verschillende rollen ondersteund bij de gezamenlijke implementatie van HiX 6.3. In de rol van coach, projectleider en functioneel applicatiebeheer hebben wij de verschillende groepen binnen het procesdomein diagnostiek begeleid naar een geharmoniseerde inrichting en integraties met meer dan 15 deelsystemen.

Lees meer >

Succesvolle cardio PACS implementatie mede door adequate inzet van een ervaren applicatie specialist

In 2018 hebben wij de voormalig SHL-Groep begeleid bij de succesvolle ingebruikname van het voormalig CareStream RIS en PACS. Dit betrof op dat moment een unieke prestatie, waarbij alle beoordelaars werkplek onafhankelijk via een volledig web-gebasseerde oplossingen de radiologische onderzoeken kunnen beoordelen. In 2019 zijn wij gevraagd om te onderzoeken wat de mogelijkheden waren om ook de cardiologische onderzoeken via hetzelfde platform te ontsluiten.

Lees meer >

Projectleiding selectie, contractering en implementatie nieuw Cardiologie PACS

Imagrs is in 2021 gestart in de rol van projectleider bij het Groene Hart Ziekenhuis voor de selectie van een nieuw PACS voor de cardiologie. Inmiddels is de keuze gemaakt voor de oplossing waarmee vanaf Q2 2022 Cardio Echo, Angiografie en ECG's in opgeslagen en beoordeeld worden. Imagrs start eind 2021 met de implementatiefase.

Lees meer >

Unieke RIS/PACS-selectie bij het Maastricht UMC+

Sjoerd Heijnders en Marc Prins begeleidden het Maastricht UMC+ bij een unieke Europese aanbesteding voor een RIS/PACS-systeem. Samen met de opdrachtgever blikken de adviseurs terug op dit RIS/PACS-aanbestedingstraject, geven zij de belangrijkste aandachtspunten en delen ze hun take-aways. Maastricht UMC+ is een samenwerkingsverband van het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine & Life Sciences van de Universiteit Maastricht.

Lees meer >


Werken bij Imagrs?

Wil je graag samen met ons uitdagende projecten uitvoeren in het procesdomein diagnostiek als technisch specialist, applicatiebeheerder of projectmanager? Neem dan snel contact met ons op!

IMAGRS bv

Adres
Sparrenheuvel 32 3708JE Zeist
Telefoon
030 227 0515
E-mail
info@imagrs.nl