ZiZo ziekenhuizen: Plan van aanpak CS Functie

In 2023 hebben de vier ziekenhuizen op de Rotterdamse Zuidoever hun multi-bedrijven HiX EPD geüpgrade naar versie HiX 6.3. Tijdens deze implementatie is ook de nieuwe module CS-Functie op de eerste zeven functieafdelingen geïmplementeerd. De vier ziekenhuizen willen na afronding van het HiX 6.3 programma graag opschalen naar ziekenhuisbrede inzet van CS-Functie. Zij stelde Imagrs de vraag om samen met de vier ziekenhuizen en de Zizo beheerorganisatie een Plan van Aanpak uit te werken voor het aansluiten van de 23 resterende functieafdelingen binnen de complexe multi-bedrijveninrichting.

Gedurende 15 weken is samen met de vier aangesloten ziekenhuizen (Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum, Ikazia Ziekenhuis en het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis) een traject doorlopen

Opdrachtgever Jacobine Schwab – programmamanager Zizo voor HiX 6.3 – was enthousiast over de gekozen aanpak:
“Goede voorbereiding van de workshops, gecombineerd met een goede opbouw en aanpak van de workshops, hierdoor heeft iedereen echt meegewerkt aan het PvA.”

Eén van de sleutelwoorden bij Imagrs is “ontzorgen”. Om dat te bereiken hebben we ervoor gekozen om met de stakeholders tijdens twee interactieve workshops gezamenlijk te werken aan de inhoud van het Plan van Aanpak.

Uit die workshops zijn heel waardevolle inzichten naar boven gekomen die de basis vormden voor een gezamenlijk gedragen aanpak.

Opdrachtgever Jacobine Schwab – programmamanager Zizo voor HiX 6.3over het resultaat:
“Er ligt een duidelijk plan met duidelijke richtlijnen voor oppakken van
fase 2, doelstelling is hiermee heel duidelijk en volledig behaald.”

Vanuit Imagrs wensen wij de ZiZo-ziekenhuizen alle succes toe met fase 2.

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op.

Contact