Nieuws en blogs

Mobile devices: Toepassingen en overwegingen

Imagrs is een full service beeldmanagement dienstverlener. Als adviseur of projectmanager zijn wij bij veel ziekenhuisbrede beeldmanagementprojecten betrokken. Naast diagnostische afdelingen zoals de radiologie, nucleaire geneeskunde en pathologie, helpen we ook de implementatie te realiseren o... (Lees verder)

Onderzoek naar patiëntvriendelijke onderzoeksresultaten op patiëntportalen

Imagrs is een full service beeldmanagement dienstverlener. En naast dat we als adviseur of projectmanager betrokken zijn bij veel ziekenhuisbrede beeldmanagementprojecten vinden we het opleiden van beroepsprofessionals ook belangrijk.  Daarom hebben we in samenwerking met PITCH (Fontys Eindhov... (Lees verder)

Nieuwe collega Imagrs

Imagrs begint het jaar goed! Frederiek Verthé is sinds 1 januari in dienst gekomen. Samen met Sjoerd Heijnders, Gisèle Tjong-A-Hung en Sonja Losekoot vormen ze het vooralsnog het vaste team van Imagrs. Vooralsnog, want we zijn nog steeds op zoek naar uitbreiding!   Frederiek: ... (Lees verder)

Ziekenhuis brede CS-Functie implementatie – deel 2

Recent zijn wij in de rol van projectmanager en functioneel beheerder betrokken geweest bij de implementatie van HiX6.3. Doelstellingen waren onder andere het optimaliseren en uniformeren van de processen op de poliklinieken en betere vindbaarheid van de resultaten van aanvullend onderzoek. Hie... (Lees verder)

Ziekenhuis brede CS-Functie implementatie

Bij één van de opdrachtgevers van Imagrs is in combinatie met de implementatie van HiX6.3 en een VNA, CS-Functie ziekenhuis breed uitgerold. Alle afdelingen die functieonderzoeken maken waarbij een beeld wordt opgeslagen, zijn meegenomen in deze implementatie. De beelden worden opgeslagen in ... (Lees verder)

PACS in de cloud

Met de opmars naar cloud, zijn ook de Nederlandse ziekenhuizen in de afgelopen jaren gaan geloven hieraan. Waar voorheen altijd alles on premise draaide omwille van de techniek, maar ook de privacy en security van medische informatie, wordt langzaam maar zeker ook de transitie gemaakt naar de c... (Lees verder)

De verschillende beeldmanagementstrategieën onder een vergrootglas

Het was in de jaren ’90 dat de transitie naar digitale Radiologie werd gemaakt. Een transitie van ongeveer een decennium lang, die heel wat voeten in de aarde had, maar daarmee wel de trend zette. Al gauw daarna zag je dat er ook buiten de traditionele beeldvormende afdelingen vanuit andere s... (Lees verder)

Nieuwe collega Imagrs

Mooi nieuws in het najaar! Lonneke van der Kooij is in dienst gekomen. Samen met Sjoerd, Arnout en Gisèle vormt zij vooralsnog het vaste team van Imagrs. Vooralsnog, want we zijn nog steeds opzoek naar uitbreiding. Afgelopen september is Lonneke gestart bij Imagrs. Ze komt vers uit de school... (Lees verder)

Nieuwe collega Imagrs

Mooi nieuws in het voorjaar! Gisèle Tjong-A-Hung is in dienst gekomen. Samen met Sjoerd Heijnders en Arnout van der Elst vormt zij vooralsnog het vaste team van Imagrs. Vooralsnog, want we zijn nog steeds opzoek naar uitbreiding. Gisèle: "Begin dit jaar was ik voorzichtig op zoek naar ... (Lees verder)

Benchmark Medische Technologie 2022

Samen met M&I/Partners voeren wij in 2022 weer de Benchmark Medische Technologie uit. Een nieuwe groep deelnemers uit Nederlandse ziekenhuizen vergelijkt de prijs en pretatie van de medische technologie. De Benchmark Medische Technologie biedt tevens een platform waarin verbetering van de m... (Lees verder)