Nieuwe collega Imagrs

1 april 2022

Mooi nieuws in het voorjaar! Gisèle Tjong-A-Hung is in dienst gekomen. Samen met Sjoerd Heijnders en Arnout van der Elst vormt zij vooralsnog het vaste team van Imagrs. Vooralsnog, want we zijn nog steeds opzoek naar uitbreiding.

Gisèle:

“Begin dit jaar was ik voorzichtig op zoek naar een nieuwe uitdaging. Sjoerd, waar ik al eerder mee had samengewerkt, tikte net het eerste jubileumjaar van Imagrs aan en was op zoek naar versterking. Ik nam contact op en het klikte meteen. De stap naar consultancy, die ik langere tijd aan het overwegen was, leek daarmee meteen ook de juiste. Een mooie nieuwe uitdaging, waarbij ik mijn kennis en ervaring die ik in de afgelopen 10 jaar heb opgedaan in de commerciële wereld alsook de ziekenhuiswereld, nu mag inzetten voor het adviseren en begeleiden van diverse zorginstellingen bij informatievraagstukken rondom beelddiagnostiek. Mijn dienstverband startte meteen met leuke klussen voor nieuwe opdrachtgevers en daarnaast ook veel ruimte voor ontwikkeling van kennis, competenties en vaardigheden. Kortom, een vliegende start die vertrouwen geeft in de gemaakte overstap.”

Werken bij Imagrs?

Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures