Persbericht oprichting Imagrs

18 mei 2021

M&I/Partners en Sjoerd Heijnders starten full service beeldmanagement dienstverlening: IMAGRS

M&I/Partners en Sjoerd Heijnders richten samen IMAGRS op. IMAGRS is een dienstverlener die zich specifiek richt op beeldmanagement (denk aan PACS en VNA) en aanpalende systemen in het procesdomein diagnostiek. Van beleid en advies, tot implementatie en beheerdiensten. Omdat beheerdienstverlening een vak apart is, wordt dit vanuit een nieuwe onderneming gedaan.

M&I/Partners en Sjoerd Heijnders hebben de afgelopen periode gewerkt aan de doorontwikkeling van de beeldmangement dienstverlening. De ontwikkelingen van beeldmanagement binnen de diagnostiek gaan snel. De vraag naar specialistische kennis en de behoefte aan ontzorging bij zorginstellingen neemt toe. IMAGRS doet dit door de strategische kennis, inhoudelijke projectleiding en beheer -en doorontwikkeling bij elkaar te brengen. In de rol van adviseur, programma- en projectmanager, technisch implementatie specialist en als applicatiebeheerder helpt IMAGRS zorginstellingen met het realiseren van Data Gedreven Diagnostiek.

Sjoerd Heijnders, directeur IMAGRS, over de oprichting: ‘’Ik ben blij met de kans die ik van M&I/Partners krijg en kijk er naar uit om met ons toegewijde team van adviseurs, projectmanagers en applicatiespecialisten ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra, revalidatiecentra en radiotherapeutische instellingen te helpen uitdagende projecten op het gebied van beeldmanagement uit te voeren. Door de kennis van het adviseren, implementeren en beheren van beeldvormende applicaties in het procesdomein diagnostiek bij elkaar te brengen, zijn wij in staat de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en de integratie met ZIS/RIS en EPD/Functie te verbeteren.”
Patrick van Eekeren, partner bij M&I/Partners, over de samenwerking: ‘’Sjoerd is uit het goede hout gesneden. Hij combineert inhoudelijke kennis met de gewenste managementvaardigheden, zoals ook blijkt uit de vele tevreden opdrachtgevers. We zien dat onze relaties behoefte hebben aan ondersteuning over de volle breedte van beeldmanagement, inclusief beheer. Dat laatste past beter in een aparte entiteit binnen de M&I-groep. Waar mogelijk en passend trekken IMAGRS en M&I/Partners samen op in projecten, ieder vanuit de eigen toegevoegde waarde.”

Beeldmanagement
Ruim 35 jaar adviseert M&I/Partners organisaties in het (semi)publieke domein met het ontwikkelen van hun digitale en ICT-strategie en ondersteunt zij bij de realisatie daarvan. In 2015 is hier dienstverlening op het gebied van beeldmanagement aan toegevoegd.

M&I/Partners
M&I/Partners is een onafhankelijk ICT-adviesbureau, met ruim drie decennia ervaring en meer dan 100 gedreven professionals sterk. M&I/Partners begeleidt en adviseert haar klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT en kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en gezondheidszorg.

Werken bij Imagrs?

Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures