Nieuwe collega Imagrs

1 november 2021

Mooi nieuws aan het eind van het jaar! Arnout van der Elst is in dienst gekomen. Samen met Sjoerd Heijnders vormt hij vooralsnog het vaste team van Imagrs. Vooralsnog, want we zijn nog steeds opzoek naar uitbreiding.

Ervaring
Arnout heeft in 2007 zijn studie MBO ICT Beheer afgerond en is daarna gestart bij het Bevolkingsonderzoek Zuid-West als servicedesk medewerker met de focus op ondersteuning van de het primaire proces van de borstkankerscreening wat vlak daarvoor was gedigitaliseerd. De (preventieve-) zorg was voor Arnout compleet nieuw, maar door zijn ICT achtergrond en sociale karakter kon hij wel goed de verbinding leggen tussen ICT en interne klant. In de 9 jaren die volgde heeft hij zich opgewerkt tot senior applicatiebeheerder. In die rol had hij de verantwoordelijkheid over het radiologie PACS, elektronisch cliënten dossier en bovenal de aansluiting van ICT op het (decentrale en centrale) werkproces.
Na 10 jaar heeft hij zijn focus van de preventieve zorg verlegd naar de academische zorg en zijn vakgebied gespecificeerd naar de uitwisseling van gegevens in de zorg. Bij het Erasmus MC was hij onderdeel van het Team Transmuraal en aanspreekpunt voor XDS, TWIIN XDM, Zorgdomein en Zorgplatform. Tijdens zijn dienstverband is het XDS decentraal geïmplementeerd, is de continuïteit van Zorgdomein gewaarborgd, zijn er drie TWIIN XDM servers geïmplementeerd en zijn de eerste digitale verwijzingen via Chipsoft Zorgplatform ontvangen. Ook is er een start gemaakt met thuismonitoring van patiënten via Luscii en Curavista.

Overstap naar Imagrs
In november 2021 heeft hij de overstap gemaakt naar Imagrs. Bij Imagrs zal hij worden ingezet in de rol van applicatiebeheerder en junior projectleider en kan hij aan de slag bij diverse ziekenhuizen en zelfstandige klinieken. Dit alles op het vlak beeldmanagement binnen het radiologie domein, maar ook voor functie onderzoeken en het proces rond PACS2 en VNA. Arnout is inmiddels gestart bij zijn eerste 2 opdrachtgevers. Die hij helpt om een complete radiologie PACS omgeving te upgraden en CS-functie te implementeren in combinatie met een nieuw VNA.

Werken bij Imagrs?

Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures