MRI ter ondersteuning van de diagnostiek

Ontzorgers in procesdomein diagnostiek

Wij zijn ontzorgers in het procesdomein diagnostiek op het gebied van digitale transformatie. In de rol van adviseur, programma en projectmanager, technisch implementatie specialist en als applicatiebeheerder helpen wij zorginstellingen met het realiseren van Data Gedreven Diagnostiek. Met veel ervaring en kennis van de Medische beeldvormende technologie en beeldmanagementsystemen zoals radiologie PACS 1, PACS 2, Cardio PACS, Digitale Pathologie en VNA. Hierdoor realiseren wij succesvolle projecten waarbij naadloze integratie geeist wordt tussen het ZIS/EPD, de medische technologie en het beeldmanagementsysteem.

Beeldmanagement adviseur

Onze adviseurs hebben jarenlange kennis en ervaring in het procesdomein diagnostiek. Kennen de uitdagingen in het werkgebied en volgen nadrukkelijk de nieuwste trends en mogelijkheden. Voorop staat het adviseren van oplossingen die écht werken en een directe bijdragen bieden aan de optimalisatie van het werkproces van de zorgverleners. De toegangkelijkheid van beeldvormende onderzoeken voor patiënt en verwijzer maximaliseren. En proberen de complexiteit van de IT-oplossing te minimaliseren met een goede borging in de beheerorganisatie van de zorginstelling. Dit alles vanuit het perspectief: een goede zorg is ook onze zorg.

RIS-PACS Project -en programmamanager

De Imagrs project -en programmamanagers zijn verantwoordelijk geweest voor meerdere selectie -en implementatieprojecten. Waarbij wij worden gekenmerkt door een goede verbinder te zijn in de organisatie en met externe stakeholders. Onze ervaren projectmanagers begeleiden zorginstellingen met nadrukkelijk kennis van de materie naar een toekomstbestendige inrichting van het procesdomein diagnostiek.

Applicatiebeheerder RIS-PACS

Ons team van applicatiebeheerders heeft hands-on ervaring en certificering voor het beheren en doorontwikkelen van applicaties binnen het procesdomein diagnostiek. Voor tijdelijke back-fill óf voor het uitvoeren van een uitdagen project, zijn onze technisch -en functionele applicatiebeheerders ZIS/RIS EPD/Functie en PACS beschikbaar om uw uitdagende project uit te voeren.

Werken bij Imagrs?

Wil je graag samen met ons uitdagende projecten uitvoeren in het procesdomein diagnostiek als technisch specialist, applicatiebeheerder of projectmanager? Neem dan snel contact met ons op!

IMAGRS bv

Adres
Sparrenheuvel 32 3708JE Zeist
Telefoon
030 227 0500
E-mail
info@imagrs.nl